In heel Nederland kunnen wij een docent/begeleider koppelen aan uw kind om bijles of huiswerkbegeleiding te verzorgen. De docenten en pedagogen hebben aangegeven in welke regio zij werkzaam willen zijn.

Zowel thuis, op een openbare locatie of online is mogelijk.

Bijles

Bijles is nodig als uw kind structureel achterop raakt in schoolvakken en dat op eigen kracht niet meer kan inhalen. Soms hebben kinderen voor een bepaald vak net iets meer uitleg nodig om de leerstof te kunnen begrijpen. Extra hulp biedt dan uitkomst om zo de leerstof onder de knie te krijgen. De bijlessen worden verzorgd vanuit alle vestigingen. Met bijlessen krijgen leerlingen ook de lastige vakken weer op de rails, worden achterstanden weggewerkt en worden moeilijke vakken weer leuk! De bijlessen worden verzorgd door deskundige docenten. Zij kunnen uw kind een zetje in de juiste richting geven.

Examentraining

In een gemoedelijke en uitdagende sfeer worden door onze docenten examentrainingen verzorgd. Om de lessen zo effectief mogelijk te verzorgen bieden wij maatwerk aan. Daarom wordt een examentrainign binnen dezelfde structuur aangeboden als een bijles. Afhankelijk van de ontwikkeling van uw kind en het inzicht van onze docent wordt bekeken hoeveel sessies raadzaam zijn.

Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding is een vervolg op de begeleiding die al op de school plaatsvindt. Tijd vrijmaken voor huiswerk is niet altijd even eenvoudig voor kinderen. Heeft u voldoende tijd om uw kinderen de juiste begeleiding te bieden? Bij HuiswerkbegeleidingPlus.nl wordt uw kind begeleid op een manier die aansluit op de individuele leerbehoefte. Uw kind wordt geholpen om zich verantwoordelijk te voelen voor het eigen leerproces en het beste uit zichzelf te halen. Ook nĂ¡ de begeleiding. Het uiteindelijke doel is om uw kind meer persoonlijke motivatie voor school mee te geven, zodat de prestaties op school verbeterd worden.